24. jun. 2010

ST. HANS

I går fant vi igjen ut at vi skulle kose oss litt og oppleve feriefolket på Color Line. Det var helt fullt på båten som vanlig, men det gikk greit å handle for en gang skyld. De fleste var i restauranten for å spiste da jeg handlet. 

Dro selvfølgelig innom Nordby der vi fikk handlet grillmat. Vi regner med at det snart blir varmt og sommer etter hvert så man kan grille og kose seg ute. Var hjemme igjen ved 16 tiden, her skinte solen og det var kjempedeilig. 

Vi bestemte oss for å grille, hentet grillen og rigget oss til. Det ble et fortreffelig måltid, herlig å avslutte dagen med grill og kos i hagen. Ved 20 tiden hentet vi oss et pledd hver, må innrømme at det ikke var særlig varmt lenger. Vi holdt ut til kl 22, men da var vi skikkelig kalde. Det var faktisk så vi nesten fyrte opp i peisen :o). 

 
På onsdag fikk jeg rensket opp i siste feltet der vi skal ha ny platting. Den gamle er skjev og ikke stor nok, så det skal bli deilig å få det i orden etter hvert. Jeg har fjernet store stubber, stener og planert så nå kan vi bare begynne med plattingen :). 


Slik så det ut, ser kanskje ikke alt, men litt inntrykk får du.
Slik er det i dag, leveggen og gjerdet er fjernet samt mange  busker og trær. Tilsammen har vi nå fjernet 11 trær fra tomten her på inngangssiden. Helt utrolig, hva man kan få plass til på et lite område :o)


 Nå skal vi ta oss en tur på fyllingen for hengeren er full av planker og søppel. Så bærer det rett til Drammen hvor vi skal passe barnebarna et par timer. Det gleder vi oss til :o).


Ha en fortsatt fin torsdag, og takk for at du tittet innom meg :o)

Ingen kommentarer:

Høstløvdress

Nydelig dress, synes denne var så artig å lage. ;) Strikket i str 6 mnd.