15. jun. 2010

Tirsdag formiddag

For en dag å våkne til. Her skinner endelig solen, men det er nordavind så kaldt er det ute enda. Fortsetter med hagen, flytter noen planter for her gror det skikkelig. Er Arnfinn bedre når han står opp skal jeg foreslå en tur til gartneriet, der selger de stauder til kr. 10,- pr. stk. Kan jo ikke la det tilbudet gå fra oss :o). 

 

I går fikset jeg det lille blomsterbedet på hjørnet av huset. Må flytte plantene ved terrassen også vi skal lagen en større platting. Det skal bli godt å kunne sitte rett og ha bedre plass rundt seg. Med tiden skal det nye utemøbler dit, men vi har jo ikke hast med det, venter til det blir tilbud til høsten. Å flytte rosene nå er nok ikke så lurt regner med at de får stå en stund til. 


Dette er et bilde fra sist sommer, alt gror igjen. Er i ferd med å fjerne alt dette, for her skal plattingen ligge. Har en kjempestor Klematis og en klatrehortensia som ikke kan flyttes. Vi må derfor lage plattingen rundt de plantene. Lager da en bue eller et stativ som plantene kan klatre i, det blir sikkert kjempefint etter hvert.
Naboen har en forferdelig hekk stående mot oss, har fått en avtale der. Setter vi opp to levegger skal de fjerne hekken. Det er supert da blir det mye koseligere hos oss. :o). Tror ikke Arnfinn er i stand til å hjelpe til med hverken platting eller levegger, så vi får finne en annen løsning. Det er sikkert noen som vil hjelpe oss med det!

Her er naboens hekk, forferdelig ikke sant......


Have A Nice Day

MIRRA

Ingen kommentarer:

Høstløvdress

Nydelig dress, synes denne var så artig å lage. ;) Strikket i str 6 mnd.