30. jul. 2010

BUKSER

Hei igjen.

Så er svensketuren unnagjort og vi er vel hjemme. Masse folk ombord, vi var faktisk 15 min forsinket med avgangen. Passet på å gå i butikken mens de fleste spiste, smart, slapp kø:).

På Nordby kom vi tørre inn, men sannelig ble vi  våte da vi lesset inn i bilen. Hadde på meg vindjakke, den var kliss våt tvers imellom. 
Men det var jo bare å sette på viftene i bilen så vi ble tørre og vinduene klare igjen. Var ikke tørr i håret før langt på natt.

I og med at vi reiste kl. 17 ble det natten før vi var hjemme igjen. Reiste fra Nordby ved 22 tiden og var ikke hjemme før nærmere 24. Ferjen fra Svelvik gikk ikke så sent så vi måtte ta turen om Drammen.

På Nordbysenteret var jeg innom 10 kr. markedet. Fant disse kjekke nettene til å ha garn i på hobbyrommet mitt.

Har nå sortert alt garnet så nå ligger de på plass i kurvene :)


To av buksene til salgs er nå laget ferdig. De ble kjempefine, ligger nå i nettbutikken til salgs.
Hadde planer om å lage 4 bukser denne uken, har to ferdige så det blir vel som antatt bare 3 :o). Det er jo ikke høst enda og mange bukser er laget så stresser ikke.Denne helgen blir det vel litt grilling om været holder. Skal vi til naboene har de jo overbygd terrasse så da er det jo ikke noe problem med grillingen egentlig. Vi skal nok ha oss en terrasse som har overbygg vi også, det er så kjekt :). Her blåser og regner det støtt !!!!!!

Skal nå gjøre unna litt i huset, avslutter med en fotomontasje. 

Ha en riktig god fredag videre.
2 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Godt å få orden på garnet:) Skikkelig fine bukser du strikker.

MIRRA sa...

Hei :). Tusen takk for det, de er enkle og greie å strikke. Fort går det også :o). Har nå sortert og laget ferdig poser til mange nye bukser, godt å ha det unnagjort :o) Ha en god dag videre :o)

Babytøy 2018