21. jul. 2010

Onsdag og atter regnvær.

Det er sannelig en stor oppgave å være mormor for to smågutter i flere dager. Vi leker, spiser, koser og kjefter på hverandre. Ikke ett minutt med stillhet her i gården nei. 
Vi har jo lekeplassen rett utenfor porten, så vi tilbringer endel tid der. Det er ingen huske der, uheldigvis men det er domphuske og en hest de kan ri på. Ikke sandkasse heller forresten, men de har masse singel hos oss så de graver i den, virker som de liker det. Det eneste aberet er at jeg må rake hver kveld og fjerne all singelen fra blomsterbedene. :)

I dag våknet de heldig vis ikke før halv 8, deilig for meg å kunne sove litt også. Guttene ligger anføttes, det er skikkelig stas. Har sengesettene fra Marita var liten, de er helt i ekstase. Marita hadde sengesett med Michey Mouse og gardiner så det er igjen i bruk.

Har vært på en liten bærtur igjen i dag, det var to jordbær og 20 blåbær igjen i hagen, skal si de var i 100. 

Til middag i dag blir det fisk, det er de skikkelig glad i. De liker alt heldig vis, ikke vanskelig å finne på mat til de guttene nei.


Har nå laget enda en ny bukse, den skal til lageret vårt :o)
Guttene er nå klare for mat så jeg får vel avslutte her. Ha en god dag videre, her regner det .litt for øyeblikket, (mot normalt)

Ingen kommentarer:

Høstløvdress

Nydelig dress, synes denne var så artig å lage. ;) Strikket i str 6 mnd.