9. aug. 2010

Buksene ferdig

 Så er to bukser til ferdig. Det gikk litt sent denne uken for har passet barnebarn. Men er egentlig veldig fornøyd, det ble jo tre stykker. Den ene er ferdig til levering.

En mor til en gutt på 4 år som bor rett her borte bestilte en slik til sønnen med en gang hun så den grå :o). Merker det går mot høsten og at man tenker mer på høst og vinterplagg til barna.


I fjor var den slik, den har kommet seg skikkelig, se bare på bildet under :)
 Nå rekker den over gjerdet.


 
  
Nå skal jeg finne frem en av de ferdige posene til ny bukse, vaske ferdig vinduene og gulvene. Har jo hatt barna her så det er masse sand inne.

I morgen er det atter Friskvern, det skal bli godt å gi litt igjen. Har bare slappet av i helgen ikke en eneste tur, bare løpt etter ungene, det er jo trim det og he he.

Denne Hortensiaen fikk vi i gave i fjor av min svigerinne, den ble plantet ute etter avblomstring. Sannelig kom den ikke igjen, og se hvilken farge den har fått, nydelig er den der den står.
Denne uken har vi kvittet oss med båten, gitt den til MMMM. Arnfinn er ikke noe tess lenger, han orket ikke drive med den lenger. Men det er jo greit når det er fam. som overtar, da har vi jo muligheten  til å låne den eller bli med på tur. De har brukt den i to dager allerede, det er jo kjempe flott.


Ha en flott uke videre.2 kommentarer:

Jordmor-Hanne sa...

Flott passform på de ullbuksene. Lurt med vrangbord i livet! Finnes det en oppskrift noe sted eller er det av eget hode?

Ulla-Bella sa...

Flotte bukser:) De er blitt populære forstår jeg:)

Babytøy 2018