3. des. 2010

Finnlandsluer


Så er det igjen fredag og det er fortsatt kaldt.Nå er det -15,7 igjen men i natt blir det nok kaldere regner vi med. Har vært ute i boden å hentet 4 store vedposer så jeg slipper i morgen.
Strikker finnlandsluer til guttene, er ferdig med to og er igang med den tredje. Fikk prøvd den ene på Mathias, den skal være litt lenger i halsen ønsket Marita, så de jeg har laget passer nok godt til Mikael.
 
Genseren er ferdig strikket, kan ikke legge ut bilder da eieren titter innom og hun vet ikke at jeg strikker til barnet. Fin ble den så bilde får komme senere. De som har fått monsterbuksene sine er fornøyde, fått masse skryt, det er så koselig.
Hele boden er nå gjennomgått, alle kasser er ryddet og det ble 11 banankasser som skal tas fra hverandre og leveres til gjenvinning. Det ble hele 9 søplesekker som skal på søpla og endel til Fretex. Det er fortsatt noen kasser igjen, men det er fortsatt Marita sitt som tar størst plass.  Vi tar det til våren, det er for my eå gjøre før jul både for dem og oss.
 
Marita har fått seg ny flott jobb, er skikkelig stolt av henne. Flott arbeidstid som passer en arbeidene mor, 8-16. Regner med at hun er igang på nytt sted i midten av januar :o)
Mathias er igjen hjemme, han har ikke feber lenger, godt er det. Mikael har heller ikke feber, de har i hvert fall ikke ringt fra barnehagen i dag, så da har det gått fint :o)-

I morgen skal jeg male gangen, gjøre rent i hele huset og kanskje pynte litt til jul. Har jo litt å henge i vinduene, julegardiner etc. som skal opp. Det eneste jeg har hengt opp er snømannen i gangvinduet:o)

Nå er vi bedt til naboene til fredagskos :o) ha en flott kveld videre.

MIRRA
 
 

 

1 kommentar:

Ulla-Bella sa...

Hvilken oppskrift bruker du til barne-finlandshettene?

Babytøy 2018