6. jan. 2011

Trygt hjemme igjen etter svensketur

At man skal være så uheldig med valg av dag for svensketur. Det har jo snødd i hele natt, selv om det kanskje bare har kommet ca. 15-20 cm totalt hos oss. Veiene var speilglatte og bølger på fjorden. Heldigvis gikk alt greit, lite folk ombord og nesten ikke noen på Nordby. Det var sannelig koselig å kunne se på alt uten å bli dyttet vekk :).

Det var litt salg også på Nordby Supermarked, 1 kg. Edamer juleost kr. 19.90 og sannelig var ikke utløpsdagen 21.08.11. Det er noe vi liker :) vi kjøpte 4, he he, bacon terninger 150 g til 9,90. Fint med små pakker til gemalen, han elsker det til frokost/lunch.


På båten var det også tilbud, men ikke på hva jeg skulle ha denne gangen. Men fikk da kjøpt forlovelsespresang til Marita og Martin, de forlovet seg julaften :).


Litt strikking ble det på turen også, det ene benet er nå 45 cm. langt, så får nok det ferdig og begynt på neste i løpet av kvelden. Målet er at dressene skal være ferdig i løpet av januar og Marius settene i februar. Men jeg er sikkert ferdig mye før (kanskje) for skal fortsette med litt oppussing igjen. Det er alltids noe nytt å ta fatt på :).


I morgen skal det bli sol sier værvarslet, da skal jeg ut å teste kameraet. Det er vel ikke så lange turen, men får vel testet litt i hvert fall.


Nå er det snart klart for strikking her i huset, mannen sovnet. Han er meget sliten etter kjøreturen regner jeg med, slitsomt å kjøre langt på glatta. Bildet ble tatt i går før det begynte å snø, grått og trist men klart vann :)
Ha en kos kveld videre.


Mirra

 


1 kommentar:

Ulla-Bella sa...

Høres ut som dere har hatt en fin tur til Sverige:) I dag har det snødd tett her i Østfold også, og trimmen består i å måke snø nå:)

Babytøy 2018