30. mar. 2011

Her skjer det ikke så mye om dagen

Bare ute og flyr. Fredag var det handling og kos hos naboene på kvelden. Lørdag inviterte vi venner til fotballkampen, da koste vi oss med pølser i brød og lomper. Enkelt og greit, for alle ville jo se kampen også jeg som sto for matlaging :).


Søndag var det selskapet til Arnfinn, vi har jo ikke store fam. så det var jo bare MMMM som kom. Ungene fikk masse sukker i seg så de tok nesten helt av, he he helt utrolig å se forandringene. Glad det ikke er selskap med kaker etc. hver dag. Serverte jo middag og dessert før kaker, men sukker er sukker.


Kevin likte ikke ungene i den farten de hadde så han holdt seg for det meste ute og inne på gjesterommet.
Så var det mandag, da reiste vi til Sverige med Color Line fra Sandefjord til Strømstad. Vi skulle handle mye denne gangen for Kevin trengte jo masse utstyr. Klatrestativ, kattedo, mat og leker. Vi fant da til slutt dyrebutikken, fikk kjøpt alt inkl. børste, kam og pelsbalsam for å fjerne hårballer :).


Vi koste oss, var innom Mc Donald`s og handlet mat på Nordby. Lite folk var det, så opplagt at det er en fornuftig dag å reise på.


Tirsdag var det legen, vi skulle også passe Mikael for han hadde karantene fra barnehagen i 24 timer.  Vi koste oss til Marita og Mathias kom for å hente han igjen. Jeg lagde middag så de fikk det før de reiste hjem. I og med at det har gått i ett de siste dagene har det blitt så som så med strikking og hekling.


Er ferdig med sitteunderlag nr to likt det jeg lagde sist uke, et par tøfler og er i gang med nytt sitteunderlag  som er klart for toving.


Venter med toving for har flere tøfler etc på gang som skal toves.
Er å forferdelig trett om dagen, tror jeg må sove en times tid for å klare å se på tv i kveld.
Nå er det jo helg snart igjen og vi nærmer oss påsken, det skal bli deilig :) Kanskje sol og kunne sitte ute til langt på kveld, det hadde vært topp.
 
MIRRA

1 kommentar:

Ulla-Bella sa...

Nå er du jo snart klar for påska med dine fine sitteunderlag:)