21. jul. 2011

Det nærmer seg helg ;)

og vi er ferdig med paviljong og leveggene. Nå er det bare gjærde som står for tur, regner med å kjøpe resten en av de første dagene. Maxbo var utsolgt, men regner med at de har fått inn igjen til uken.

Vi har ikke handlet nye møbler til utestedet men benytter det vi allerede har. Det er jo begrenset hva vi kan lagre også :). Fikk to store herlige strikkstoler kjøpt på Ikea i sin tid av Marita. De er rett og slett herlige å sitte i. Det er både vipp og gynging på de, ikke utebøbel egentlig (de vil ruste) men her er det jo tak og vegger som tar vare på de.
I dette hjørnet sitter jeg, ingen får ta den plassen nei :) den er bare min.
Vi hadde innvielse av plassen i går, er det ikke kranseskål det heter når taket er på plass. Vi satt ute til halv 4, da fikk vi klage av naboen. Hun var høflig og perfekt i klagen hun kom med, ikke noe å si på det, men vi ble satt litt ut alle sammen. Det er faktisk den første gangen vi har sittet ute til langt på natt, vi har snart bodd her i 6 år. Vi følte vel egentlig at den var litt på kanten den klagen. Vi var kanskje litt høymelte iblandt, men vi hadde ikke engang musikk på. Men men vi får bare ta det til etterretning og bare sitte inne for eftertiden!!! 

På strikkefronten går det fremover med jakken, men fy fela hvor vanskelig det er å strikke med pinner nr 4 og et mykt bomullsgarn. Får ikke rillene i lik strikkefasthet, men det gjevner seg kanskje ut når den blir tatt i bruk. Skulle nok brukt et annet garn, men man lærer så lenge man lever :)
Nydelig farge om ikke annet :)

Ha en flott torsdag videre og en flott helg. Så de hadde sendt ut flomvarsel på sør og østlandet så får vel ikke anledning til å nyde paviljongen regner jeg med. Men men det kommer andre dager etter dette, været skal jo endres i august og utover høsten......
MIRRA

1 kommentar:

Ulla-Bella sa...

Den uteplassen ser utrolig innbydende ut:)

Høstløvdress

Nydelig dress, synes denne var så artig å lage. ;) Strikket i str 6 mnd.