19. jun. 2014

Nå skriver vi snart ST: Hans. Som tiden flyr.

Flott vær og kos ute, det er det som skjer her i huset :). Litt maling og strikking fortsetter jeg med, men det har sannelig vært litt for varmt for å male.


Handler garn og oppskrifter som vanlig, tar noen bilder og koser meg. Har vært på avslutning for Mikael i barnehagen, tenk nå er han snart skolegutt han også.


Lit besøk med overnatting av guttene har vi også hatt, kjempekoselig. Da blir det masse kos og lek. 


 Buksedress, jakke lue sokker og bukse ;)

 Flere kluter i forbindelse med klutalongen Bitta Mikkelborg. Utsikt og gradene, fantastisk dag ;) Ny bestilling, Marius med traktormønster i stede for stjernene de skal være som det rosa garnet over ;) Mere garn ;)
 Ny klut fra klutalongen Bitta Mikkelborg

 Flott måne på lørdag ;)


 Svenske tur på mandag, koselig tur ;)

 Bomullskjole på pinnene ,snart ferdig ;)


 Mer garn og oppskrifter ;) Har vel nå nok for en stund , men det er alltid nye ideer og altfor varmt å strikke med ullgarn på sommeren. 


I dag har vi hatt blandet værtype, torden, regn, vind og solskinn ;) Det var faktisk litt deilig å våkne med litt smalere ankler må innrømme det, ikke er de så ille nå heller ;)

Nå har jeg vasket masse tøy, tørt er det så nå ligger det klart for strykebrettet ;) Godt å få gjort unna den jobben ;) Skal nå stryke frem til neste fotballkamp.

Ønsker alle en flott St. Hans helg, jeg blir hjemme og koser meg ;).

MIRRA

1 kommentar:

Rigmor S Volden sa...

Så masse, flotte håndarbeider, og herlig garn, og masse nydelige blomsterbilder :) og litt sol kan du jo sende oppover også da ;) regnet noe vanvittig her nå siste dager - begynner bli lei nå. Kos deg videre Gerd - nyt sommeren

Babytøy 2018