21. okt. 2015

Etter mye sykdom og tørke skal jeg nå oppdatere litt på bloggen min ;)

Nå er vi godt inni høstmånedene og strikking er en av mine gjøremål fortsatt ;) Elsker fortsatt pinnene mine, det har nå blitt litt siden påske som var mitt siste innlegg.

Har sist uke passet barnebarna, har bodd hos de i en uke. Artig å passe på lekser, høre dem til diktat og masse gode stunder.  Marita fylte 30 år å de dro til Nederland på en liten ferie ;o).


Nydelig høstvær i Drammen den uken jeg var der, men det var frost på bakken hver morgen. Så måtte kle guttene godt når de skulle på skolen.

Mannen var glad når jeg kom hjem for han synes det var skikkelig kjedelig å trist å være alene i så mange dager. Det er jo godt at man er fra hverandre iblant så man får kjent på savnet til hverandre :).

Har vært på maling salg det ble 7 spann à 3 l så nå skal jeg sette igang igjen med malingen inne her i heimen. Gleder meg til det. Hadde snakker her for å sette inn et vindu, han har ikke dukket opp igjen, han var her 7 ganger men ble ikke helt ferdig........ Har bestilt ny så det blir ferdig ute før vinteren, heldigvis er det under tak ;)

Nå legger jeg med bilder hva jeg er ferdig med og det jeg driver med. Det kommer bestillinger hele tiden så jeg stortrives. Har til og med fått tre store oppdrag etter nyttår også.

Det er noe jeg ligger etter med, men nå føler jeg meg i bra form så da setter jeg igang igjen i turbofart ;)Det er ikke før man legger ut bilde at man sett hva man har gjort på et halvår, blir nesten imponert her jeg sitter ;)

Så er det det jeg lager nå da, masse påbegynte prosjekt som vanlig ;)

 Tyrollerjakke
 Babydress str 1,5 år
 Kjole
 Kåpe
 Nancy kofte str L
 KlompeLompe kofte
 Jakke rundstrikket
Olas`shorts str 9 mnd

Så er det de som venter da ;)bildene er fra oppskriftene, de er lånt nye kommer når jeg har det ferdig ;)


10 par converser 

+ noen bestillinger til.

Føler meg skikkelig opplagt til å begynne for fullt igjen. Da vil jeg ønske alle som titter innom en riktig god onsdag videre og resten av uken også selvfølgelig.

MIRRA

Har også mer gan og oppskriftsbøker på hobbyrommet ;)


2 kommentarer:

Rigmor S Volden sa...

Wow! du har snanelig ikke ligget på latsiden du heller nei Mirra :) så mye fint og lekkert! Du er bare helt unik altså :) ååh, jeg smeltet ekstra mye da jeg øynet den babydressen - den mørkblåe med rundt bærestykke :) kjempefin! Men det var jo alt annet også... :)

MIRRA sa...

Hei Rigmor, tusen mange takk. Ja det går fortsatt unna ;) som hos deg. Er så fornøyd med den dressen. Hun som skulle ha en dress sendte et bilde av en lue hennes
bestemor hadde laget til henne for mange år siden. Jeg lagde da mønster til dressen og med luemønsteret på. Er litt kry he he ;) Ønsker deg en riktig god uke videre, klem

Høstløvdress

Nydelig dress, synes denne var så artig å lage. ;) Strikket i str 6 mnd.